Porre- og squashfrittata med ost
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Sauter porrerne i 1 spsk. olivenolie ved middelvarme ca. 8 minutter.
Tilsæt squash og hvidløg og sauter yderligere 10 minutter.
Kom blandingen over i en skål og lad den køle af.
Tilsæt salt, peber æg, og ost.
Varm resten af olien op i en pande, hæld æggemassen på og ryst panden så æggekagen bliver jævn. Æggekagen steger stille ca 15 minutter. Stil panden under en forvarmet grill, og grill fritta’en gylden. Lad den derefter hvile 5 minutter før servering. Skær den i lagkagesnitter og server med en frisk grøn salat som frokostret eller let måltid. |
|
Opskriften er vist 18412 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne