Porre- og squashfrittata med ost

Porre- og squashfrittata med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.Olivenolie
3 porre, fintsnittede
2 squash, i tændstikstrimler
1 fedhvidløg, presset
 salt
 peber
5 æg, let sammen piskede
4 spsk.parmesan, friskrevet
4 spsk.emmentaler, i små tern
 
Opskrift:
Sauter porrerne i 1 spsk. olivenolie ved middelvarme ca. 8 minutter. Tilsæt squash og hvidløg og sauter yderligere 10 minutter. Kom blandingen over i en skål og lad den køle af. Tilsæt salt, peber æg, og ost.

Varm resten af olien op i en pande, hæld æggemassen på og ryst panden så æggekagen bliver jævn. Æggekagen steger stille ca 15 minutter.

Stil panden under en forvarmet grill, og grill fritta’en gylden. Lad den derefter hvile 5 minutter før servering. Skær den i lagkagesnitter og server med en frisk grøn salat som frokostret eller let måltid.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Opskriften er vist 18412 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu