Squash-bånd
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Ved hjælp af en kartoffelskræller skæres der tynde strimler på langs af squash’en.
Strimlerne dyppes i sammenpisket æg, dernæst dyppes de i en blanding af rasp og krydderurter.
Olien varmes op i en stor gryde, og båndene frituresteges et par stykker ad gangen. Når de er smukt gyldne, tages de op og drypper af på fedtsugende papir. De første holdes varme i ovnen medens de sidste steges. Squashbåndene er delikate serveret med en dip af hakkede, soltørrede tomater og yoghurt naturel. |
|
Opskriften er vist 15785 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne