Squashsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Et finthakket løg steges gyldent i smør.
Riv squashen fint og steg den sammen med løget.
Tilsæt presset hvidløg.
Hæld grønsagsbouillon i, og bring suppen i kog.
Den skal småkoge uden låg i 10 minutter.
Inden servering hældes ½ dl. piskefløde i suppen. Den smages til med salt og peber. Serveres rygende varm, gerne med brød. |
|
Opskriften er vist 171879 gange,
og udskrevet 3764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Nina - 2021-10-13 09:02:19 En nem og fantastisk suppe, jeg springer hvidløg over, og server den med smør ristet fransbrød tern og ristet bacon 😋 Karen Trøst - 2021-09-07 20:15:21 Jeg blendede suppen og tilføjede ristet bacon og kogte asparges kartofler. Fantastisk grundsuppe🤗 anonym - 2021-08-16 16:17:07 Jeg kan ikke helt blive klog på om retten må varmes igen. Else - 2017-09-22 17:51:14 Kan suppen fryses og være god efter optøning? anonym - 2012-10-30 17:34:22 En rigtig god suppe. Jeg stegte nogle bacontern, som jeg satte på bordet som tilbehør. Gunhild Nielsen - 2011-08-30 18:57:21 Det var en overraskelse hvor god denne suppe er, jeg manglede lidt squash, så jeg hakkede en lille kartoffel og kom den i. Så denne ret er plaseret meget højt i min madplan.Vi skal have det igen i næste uge, nu hvor man har mange squash i haven Gerda Marie - 2010-09-02 00:20:35 Jeg kommer hvidløgsost i til sidst og ingen fløde. Serveres med en lille klat cremefraice og et par rejer på toppen. Så bliver den ekstra festlig. Den kan anbefales. anonym - 2008-08-02 22:45:54 Til denne suppe tilføjede jeg et blomkål i buketter, som jeg lod koge med og hvide gulerødder i stænger. Derudover 1 tørret chili. Smagen bliver helt fantastisk.... og det er et mættende og flot måltid. karin - 2008-07-24 16:16:58 Rigtig god suppe. Jeg puttede blomkål i buketter i, hvide gulerødder i stave og kartoffeltern i - så mættede den godt som en god sommersuppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne