Stegt squash og aubergine med tomat og oliven
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Skær auberginen og squashen i ca. ½ cm lige tykke skiver. Skær stilken bort fra tomaten og skær den i grove tern. Skær olivenkødet fra stenene (brug evt. en olivenudstener) og hak det ret fint. Varm olien i en pande. Steg ved svag varme auberginen og squashen møre. Tilsæt evt. lidt ekstra olie, hvis panden steger tør. Tag skiverne op og arrangér dem i et varmt fad eller lignende. Kog panden af med grøntsagsbouillonen og et fed hvidløg. Når bouillonen nærmest er kogt bort, lægges tomatkødet og de hakkede oliven i panden. Tilsæt ca. 1 spsk. smør i et par klatter og sving den varme pande, således at tomaterne jævnes let og bliver varme uden at smatte ud. Smag til med salt og peber. Hæld de smørstuvede tomatoliven i fadet med squash og aubergine. Servér med godt brød.
|
|
Opskriften er vist 23544 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Zire - 2021-10-30 20:06:42 God og nem ret. Sorte oliven gør sig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne