Squashsuppe med ærter
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skær 1/3 af den ene squash, del den på langs, skrab det bløde kød ud, og stil skallerne til side. Skær kødet og resten af squash’ne i terninger. Klar løgene i smørret, tilsæt squashterningerne, 2/3 af ærterne og halvdelen af basilikummen. Vend det hele godt, tilsæt bouillon, og kog under låg i 15 minutter. Tilsæt resten af basilikummen, blend suppen, eller purér den gennem en sigte, og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløden, kog suppen let jævn, og smag til.
Skær squashskallerne i små terninger, og kog dem og resten af ærterne i suppen de sidste 2 minutter, hvis suppen serveres varm. Serveres den kold, kommes skal-terningerne og ærterne rå i suppen. Serveres med godt brød evt. smørristet som tern. |
|
Opskriften er vist 9655 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne