Afrikansk Farsbrød (struds)
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Oprindelsesland : Afrika Indsendt : Red : |
|
|
Røres sammen og hældes i en bageform
Bages i ca. 15 min ved 175 grader Herefter blandes 2 dl. Chillisovs ca. 100 g blødt smør hældes over farsen som bages yderligere 45 min. Tages ud af formen og skæres i skiver og serveres med kartofler, ris eller grøn salat eller andet. |
|
Opskriften er vist 51001 gange,
og udskrevet 905 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-07 19:00:46 15 min?! Per - 2009-01-19 22:13:25 Man kan da godt lave rasp af glutenfrit brød. anonym - 2009-01-18 14:43:43 Det er da ekstremt vildledende at skrive, at der skal bruges rasp i en glutenfri opskrift! Michael kok - 2005-01-01 01:01:01 vær aldrig bange for at bruge urter, krydderrier og grøntsager lidt mere end der står i opskrifterne Michael kok - 2005-01-01 01:01:01 alle ingredienserne skal være groft hakket og friske, så kommer den dejlige smag michael kok - 2005-01-01 01:01:01 prøv med bredbladet persille, friake grøntsager, og lidt mere krydderrier, så smager den fantastisk, har lige serveret det for 55 kvinder, ( og de var meget vilde med det ) og da det er kvinder vi snakker om, så siger det jo det hele :-) jan - 2005-01-01 01:01:01 hvilken karen blixen roman er dette fra det er helt sikkert ikke fra afrika, det smager mere som fra Lolland, ingen smag. nul krydder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne