Squashpålæg
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Pil kartoflerne og skær dem i små terninger. Kom dem i et smurt fad og drys salt og peber over. Rens og riv squashene groft og rist dem ca. 5 min i olie.
Slå æggene ud i en skål og tilsæt persille, spinat, reven ost, hvidløg og muskat. Bland de ristede squash i og hæld det over kartoflerne. Stænk med lidt olie og bag pålægget i ovn ca. 190 grader i en halv time. Pålægget må ikke varmes op igen, da persille og spinat ikke tåler dette. Tomatskiver til pynt. Godt til brug på salatblade i sandwiches. |
|
Opskriften er vist 14146 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne