Krebsekalas med dilddressing
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Friske krebs må gerne gå I frisk vand 1-2 dage inden tilberedning så tarmen tømmes.
Start med at snitte den friske dild, gem stilkene til kogelagen, den snittede dild skal bruges i dressingen. Rigeligt vand bringes I kog med dildkroner samt dildstilke fra den friske dild, salt og lidt sukker. Når vandet koger lægges de friske krebs i og koger med 6-7 minutter. Koger du mange krebs og vandet er længe om at komme i kog igen skal krebsene have længere tid. Dressing: Den fintsnittede dild røres med mayonnaise og cremefraiche, smages til med citronsaft, salt og peber. Servering: De friskkogte krebs serveres hele med brød, dressing og snaps. |
|
Opskriften er vist 22510 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2016-02-03 13:04:17 God dressing. Men med 1 dl mayonnaise og 2 d creme fraiche 38 % |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne