Squashsoufflé
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Rens og istandgør squashene og skær dem igennem på langs. Skrab frøkernerne ud. Smelt smørret i en gryde og tilsæt
hakket løg og knust hvidløg. Lad det simre, til løgene er blanke. Drys med mel, kom ost, dild og æggeblommer i og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i den lunkne masse.
Kom soufflémassen i de udhulede squash. Drys med paprika og bag dem i ovn ca. 35 min ved 200 grader.
Soufflémassen gøres ekstra lækker ved at komme en håndfuld hakkede mandler i. |
|
Opskriften er vist 9904 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne