Grøntsagsfyldte squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Blanchér squashene i kogende vand ca. 4 min.
Hak løget fint, og svits det olie et par min. Hak tomaterne i mindre stykker og tilsæt timian og finthakket fennikel og basilikum. Lad løg, tomater og krydderier simre under låg i ca. 20 min. Tilsæt tomatpuré og rasp og smag til med salt. Skær de blancherede squash over på langs og skrab indmaden ud. Bland halvdelen af indmaden i gryden. Lad det simre et par min. under omrøring. Læg broccolien i bunden af squashene og fordel herefter resten af fyldet over. Sæt dem i et ovnfast fad og dæk til med folie. Bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 19741 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2005-01-01 01:01:01 4 store squash til 4 pers. er det korrekt Annette - 2005-01-01 01:01:01 har I ikke glemt hvidløg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne