Squashtærte med feta
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen samles og hviler koldt i mindst 1 time.
Rul derefter dejen ud og kom den i en ca. 27 cm. tærteformen. Bunden prikkes med en gaffel og står køligt ½ time. Riv squash groft, drys med 1 spsk salt og lad den stå ½ time, så vandet trækkes ud. Efter ½ time skylles squashen for salt og væden vrides fra. Fetaen rives Squash, feta og oregano blandes og fordeles i tærtebunden Æg, fløde og peber piskes sammen og hældes over fyldet. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 min. Tærten serveres med tomatsalat |
|
Opskriften er vist 99347 gange,
og udskrevet 1884 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Aina - 2019-09-04 18:02:02 havde svært ved at få nok saltsmag ud selvom vi trykkede - og også forsøgte at skylle igennem en si efter (flere gange), så prøver lige næste gang med 1 tsk salt istedet for :) Men ellers god smag med fetaen og oreganoen. AR - 2016-12-16 14:12:46 Dejlig opskrift, men havde problemer med at bunden ikke blev ordenligt bagt. Næste gang ville jeg prøve at bage den lidt inden fyldet kommes på. anonym - 2016-08-07 05:19:32 Kan den fryses 1 uge? Julie Tantholdt - 2012-05-14 16:17:16 Hvis man vil skære ned på fedtet, kan man sagtens bruge mælk eller creme fraiche i stedet for piskefløde. lone - 2010-10-23 12:35:44 En super lækker madtærte, der passer godt til græske frikadeller eller lign. let at lave, og så har man da noget fornuftigt at stille op med aquash... Inger Hooge - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare den bedste tærte i verden - det siger alle børn også! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne