Squash i ovn med ost

Squash i ovn med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squash i ovn med ost, billede 4 Squash i ovn med ost, billede 1 Squash i ovn med ost, billede 2 Squash i ovn med ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.squash skåret i skiver
1 stortløg, hakket
1-2 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
2 spsk.hakket persille
2 spsk.frisk basilikum eller 2 tsk. tørret
 salt
 friskkværnet peber
 
1 dl.kvark 5%
4 æg
100 g.reven ost
 salt
 friskkværnet peber
 
 hakket persille
 
Opskrift:
Skær squash i skiver. Hak løg og hvidløg.

Svits løg i oliveolie, til de er klare. Tilsæt squash, hvidløg og hakket kryddergrønt og svits alt 2-3 minutter ved høj varme.

Tænd ovnen. Indstil den på 175 grader C. alm. ovn.

Hæld squashskiver i oliegnedet ovnfast fad. Pisk kvark og æg sammen. Tilsæt reven ost. Hæld æggemassen over grøntsagerne.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i 20-30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen gylden. Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig. Drys hakket persille over ved serveringen.

Server som selvstændig forret eller frokostret med grove flute eller som tilbehør til kylling, hamburgerryg eller stegt fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 92601 gange,
og udskrevet 2101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-20 08:46:51
Super dejlig ret. Smager rigtigt godt. Jeg havde dog ikke kvak i huset men brugte halv flødeost/A38. Det virkede godt. Tak for opskriften Hilsen Kirsten

  -   2020-08-29 15:15:36
Jeg har lavet den en del gange nu. Sidst tilføjede jeg kartofler skåret i tynde skiver. Det var også rigtig godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god, jeg lod squashblandingen blive i panden og hældte kvark/æg/osteblandingen over og satte panden i ovnen (panden skal selvfølgelig kunne tåle det) - og det blev rigtig godt