Cordon bleu oprindelige (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kødet bankes ud til ca. 1 cm. tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne. Disse smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde. Vendes i mel, der er blandet med salt og peber. Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.
Smørret kommes på panden, når det er gyldent lægges kødet i, og det steger 3-4 min. på hver side. Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret, garneret med citronbåde og drysset med hakket persille. Serveres med sauteret haricorts vert og kartofler sauteret i smør og paprika. |
|
Opskriften er vist 31816 gange,
og udskrevet 1074 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2005-01-01 01:01:01 Lyder ikke specielt fedtfattig med ost, skinke, mel, smør, pommes frites...! De ting er kun fedtfattige i mikroskopiske mængder :o) Men det lyder lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne