Græsk rejetærte
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr smørret i melet. Tilsæt kvark og ælt dejen sammen. Lad den hvile i ca. ½ time i køleskabet.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 27 cm. i diameter. Prik bunden med en gaffel. Hæld væden fra fetaen og smuldr den med en gaffel. Kom feta og rejer i tærtebunden. Pisk æg, fløde og peber sammen og hæld det over rejerne. Bag tærten i 20-25 min. ved 200 grader C. alm. ovn på midterste ribbe. |
|
Opskriften er vist 138822 gange,
og udskrevet 3558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Tonnie Andersen - 2015-11-04 08:24:41 Super lækker tærte Jeg kom lidt chili i og 1spk pizzakryderi. anonym - 2014-06-17 15:31:01 Jeg lavede denne tærte med lidt bange anelser, da jeg var nervøs for om rejesmagen blev for grim. Men nøj, det smagte godt. Jeg brugte dog 38% fløde! da det var det vi havde i køleskabet, det blev den nok ikke dårligere af :) mia andersen - 2013-06-21 08:03:48 Det er en meget lækker tærte, men godt med hvidløg og lidt chili giver den lige et ekstra pift. anonym - 2012-09-05 10:41:07 Jeg lavede en græsk kartoffelsalat, kylling, tzasiki og noget fladt madbrød. Pludselig fik vi flere gæster og så manglede jeg lige en ekstra ret. Jeg fandt rejetærten, og hold op et hit! Jeg snød og købte en tærtedej, men den blev alligevel virkelig lækker og taget i betragtning at den er så simpel, må jeg sige at resultatet var exquisite :) signe - 2011-12-17 01:17:23 Og det skal lige siges at jeg marinerede rejerne i paprika og presset hvidløg inden. Fantastisk Signe - 2011-12-17 01:15:18 Super lækker tærte. kom dog lidt ekstra fløde i og et æg mere. Og tilsatte spinat. Børnene elskede det Schmidt - 2011-08-26 14:17:27 Er det antal kager eller er det antal personer der hvor der står Antal stk Mette - 2010-12-03 11:51:11 Hvor finder man 13% fløde??? Vil gerne lave opskriften, men jeg vil gerne have de rigtige ingredienser :) Masser - 2006-12-11 17:01:53 prøv at bruge feta i hvidløgs/persille dressing eller feta i oregano dressing, det bliver det kun bedre af anonym - 2005-01-01 01:01:01 god ide at smage til med oregano Q - 2005-01-01 01:01:01 Vær forberedt på at gæsterne tager mere end een gang - da det smager så godt !! !! - 2005-01-01 01:01:01 Kan sagtens laves i forvejen, smager alligevel perfekt anne - 2005-01-01 01:01:01 lækker med en let salat som natmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne