Små lammepiroger
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Dej:
De tørre ting blandes i en skål. Margarine og mælk tilsættes, og dejen æltes let sammen. Fyld: Kød og løg svitses 3-4 min. i en gryde i olien. Vand, rosiner, citronskal, koriander, salt og peber tilsættes, varmes igennem og smages til. Fyldet afkøles lidt. Dejen rulles ud i en tynd plade og udstikkes i cirkler med et glas. 1 lille spsk. fyld lægges på hver. Pensles med æg i kanten og foldes sammen. Kanten trykkes til med en gaffel, og piroggerne pensles med æg. Bagetid ca. 15 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 8672 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-08 18:37:23 Den dej kan jeg ikke få til at hænge sammen :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne