Sesampandekager
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Hele æg piskes sammen og krydres med salt og peber, sesamfrø og krydderurter. En pande varmes op med lidt olie og tilsættes lidt æggemasse så det lige dækker bunden. De skal være meget tynde. Når sesampandekagerne er stivnet og gyldne på den ene side tages de af.
Tips: Passer godt til fisketartar. Rulles om tartaren og pyntes med dil eller persille |
|
Opskriften er vist 9947 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Fenja78 - 2011-04-22 11:50:07 Hvor stor mængde sesamfrø skal man bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne