Majsgryde
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Indsendt : Red : |
|
|
Løgene renses og hakkes fint.
Champignon renses og skæres i halve.
Løgene svitses i olien. Kødet tilsættes og svitses med indtil det har skiftet farve. Champignon tilsættes, og det hele småsteger ca. 5 minutter før krydderier og vand tilsættes. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsene. Retten småkoger nu 10 minutter. Retten smages til. Serveres med groft brød og evt. salat. |
|
Opskriften er vist 12602 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne