Linsegryde, tyrkisk

Linsegryde, tyrkisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
150 g.hakket oksekød
1 ds.flåede tomater
4 spsk.tomatpure
2.5 dl.røde linser
12 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet brunes (evt. i 2 sp. margarine) og løgene brunes med, når kødet har taget lidt farve. Flåede tomater, tomatpure, linser, vand, salt og peber tilsættes og det hele koger i 20 minuter. Tag gryden af varmen og lad det stå i 20 minutter inden servering.

Serveres med citronbåde, hakket persille og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 33246 gange,
og udskrevet 725 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
retten er særdeles god evt. med lidt ekstra grønne krydderier