Linsegryde, tyrkisk
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes (evt. i 2 sp. margarine) og løgene brunes med, når kødet har taget lidt farve. Flåede tomater, tomatpure, linser, vand, salt og peber tilsættes og det hele koger i 20 minuter. Tag gryden af varmen og lad det stå i 20 minutter inden servering.
Serveres med citronbåde, hakket persille og flutes. |
|
Opskriften er vist 33200 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 retten er særdeles god evt. med lidt ekstra grønne krydderier |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne