Grissini

Grissini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
7 g.tørgær
 dl.vand
450 g.mel
1 tsk.salt
5 spsk.olivenolie
 havsalt
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 grader. Bland tørgær med 1¼ dl lunkent vand. I en anden skål blandes mel og salt. Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog. Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse. Ælt den lidt og rul den ud i stænger. Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir. De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. De skal efterhæve i 6-8 minutter. Bag brødstængerne ved 200 grader i 10-15 minutter. De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks.





karakterer:
Opskriften er vist 18246 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu