Grissini
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader. Bland tørgær med 1¼ dl lunkent vand. I en anden skål blandes mel og salt. Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog. Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse. Ælt den lidt og rul den ud i stænger. Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir. De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. De skal efterhæve i 6-8 minutter. Bag brødstængerne ved 200 grader i 10-15 minutter. De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks.
|
|
Opskriften er vist 18246 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne