Lammeculotte med rosmarin-honningsky

Lammeculotte med rosmarin-honningsky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 4 Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 1 Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 2 Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Lammeculotter
 olivenolie
2 fedknust hvidløg
1 kvistfrisk rosmarin
1 tsk.honning
1 dl.hvidvin
2 dl.oksebouillon
1 spsk.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lammeculotter brunes i en stegegryde i olivenolie sammen med hvidløg. Kom rosmarin, honning hvidvin ved. Kog ind og tilsæt oksebouillon.
Læg låg på gryden og lad dem småstege ved svag varme i 15 minutter.

Tag culotterne op og lad dem hvile, mens skyen gøres klar. Si skyen, kog op og pisk smør i. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra honning.

Serveres med ristede kartofler og haricots verts.





karakterer:
Opskriften er vist 41627 gange,
og udskrevet 1321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
antonio carluccio anbefaler at man steger culotten på en "bund" af fennikel - og det er godt