Spinatsuppe med pandekager med gedeost, peberfrugt og forårsløg
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Suppe:
Fjern stilkene på spinaten og skyl den grundigt. Bring bouillonen i kog og tilsæt spinaten. Den skal koge lystigt i 2 minutter, til den er mør. Tag det af blusset. Si vandet fra. Spinaten skal afkøles, til den er helt kold. Skræl kartoflen og skær den ud i tern. Hak løget groft. Kartoffel og løg steges ved lav varme i lidt smør. Hæld bouillonen over. Det skal simre i 10-15 minutter, hvorefter det stilles til afkøling. Når det er koldt, tilsættes den friske spinat. Blend suppen og varm den op. Smag til med muskatnød og rør cremefraiche i. Tag suppen af blusset og blend den med en stavblender, til den får en lidt skummende konsistens. Pandekager: Slå ægget ud i en skål. Tilsæt mælken og pisk det sammen. Tilsæt mel og kartoffelmos. Hak peberfrugt og forårsløg og rør det i. Tilsæt parmesanost og gedeost. Vend det i. Det krydres med salt og peber. Pandekagerne bages på en pande med sliplet-belægning i lidt olie. Sæt dem på panden med en spiseske. De skal bages ved middel varme i et par minutter, til de er gyldne. Vend dem og bag dem færdig i en klat smør, så de bliver sprøde. Læg pandekagerne i et varmt viskestykke, til de alle er bagt. |
|
Opskriften er vist 9206 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne