Fransk løgsuppe 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
De fintsnittede løg svitses i smørret, vand tilsættes med salt og peber og det hele koges længe under låg, til løgene er helt bløde, gerne en times tid. Smages til. Skal suppen være som den ægte franske, må der ikke anvendes suppe eller bouillonterninger, kun vand. Serveres med reven ost og brød.
|
|
Opskriften er vist 21819 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne