Fransk løgsuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
I en stor gryde smeltes smørret oven middel varme. Tilsæt løg og sukker. Læg låg på og rør jævnligt i 30 min. eller indtil løgene er bløde, men ikke farvede. Tag låget af, og skru lidt op for varmen. Rør regelmæssigt indtil løgene er karamelfarvede – ca. 10-15 min. Lad ikke løgene brænde på!
Tilsæt mel indtil blandingen er passende tyk. Tilsæt gradvis vin. Opvarm under omrøring indtil blandingen koger og fortykkes. Tilsæt kødbouillonen og peber. Bring nu suppen i kog, og skru ned på lav varme. Tildæk suppen og lad den simre i 15 min. Hæld suppen i 6 ovnfaste skåle, og læg et stykke brød på ovenpå hver. Hæld en blanding af parmesanost, schweizerost og paprika på. Sæt skålene i ovnen, og lad dem stå indtil osten er smeltet og bobler. |
|
Opskriften er vist 30643 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-28 14:31:25 Tilsæt også lidt tabasco uden at det bliver stærkt - det gi'r en skøn eftersmag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne