Izmir köftesi
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 95458 gange,
og udskrevet 2236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2016-03-15 11:03:57 Dette er ikke Izmir Køfte. Køfte fra Izmir er en ovnret med kartofler. Denne ret virker som frit opfundet. SusRoskilde - 2014-02-28 16:46:10 Jeg bruger altid denne opskrift, når jeg laver köfte. Det er muligt, den ikke følger nogle tyrkiske regler, men den smager altså godt. Jeg har såmænd lige stegt til en portion til aftensmad. Nu mangler jeg kun, at kreere saucen og koge köftene igennem i den. I stedet for ris, plejer jeg, at lave grov bulgur. Det er virkelig godt. De grønne pebre er vigtige for saucen. Hvis man ikke er til dem, kan de tages op igen efter endt kogning - eller man kan spise uden om. Men uden dem smager saucen ikke af så meget. Fan af Tyrkisk mad - 2012-01-26 08:14:03 Hej "en tyrker", i steden for at rette på opskrift ejeren, så skriv opskriften i din vision. Jeg ville ønske at alle talte pænt til hinanden og skrive gode opskrifter Kehceub - 2010-04-14 17:49:56 Wow den er god.. Jeg blandede lidt rød karrypasta i - nøj hvor var det godt :) Desuden serverede jeg kartoffelmos og smørstegte champignons til.. Det kan varmt anbefales.. Rasmus - 2009-04-12 14:28:11 Jeg synes der mangler krydderier i sovsen, men ellers en rigtig god ret christian - 2008-12-31 12:09:39 det kan folk jo selv tænke sig til, hvordan de skal steges, de forskellige ting. en tyker - 2005-01-01 01:01:01 izmie köfte tilberedes ikke gryde, hellere i ovnen i en ildfastfad Jacob Brauner - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ser ingen grund til at bruge margarine til at stege i, idet det er fuld af transfedtsyrer og mættede fedtsyrer. Brug hellere flydende solsikkeolie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne