Spaghetti vongole
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bring 5 l vand i kog i en stor gryde med 2 spsk salt (fuld varme, låg på).
I mellemtiden skal alle muslingerne skylles, alle åbne smides væk. Løg og hvidløg pilles, løget halveres og skæres i tynde ringe, hvidløget hakkes. Chilierne knuses eller hakkes. Varm olivenolien i en anden stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chiliflagerne, rør rundt, lad det simre 2 minutter. Tilsæt alle muslingerne og vinen, snus ind og læg låget på! Sørg for at kogepladen kun står på middel varme, det skal ikke spilkoge, men kun lige simre - knap 10 minutter. Nu er det tid til at hælde spaghettien ned i det boblende vand og holde øje med den (smag på den!) Skyl persillen og ryst vandet af. Hak den fint. (Jo større kniven er, jo bedre går det). Tag låget af muslingegryden, dene gang fjernes alle de muslinger som ikke er åbne og smides i skraldespanden. Salt, peber, persille i til sidst - færdig. Hæld vandet fra spaghettien, bland spaghettien grundigt med det hele. Og så skal der guffes! |
|
Opskriften er vist 26911 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2017-05-19 07:32:50 pas på med salt da vandet fra muslingerne også giver en del salt evt. også lidt halve Cherry tomater Helle - 2014-07-22 13:21:08 Indbegrebet af italiensk ferie. SÅ godt! :-) anonym - 2013-09-03 12:17:41 I mangel af bedre kan blå muslinger sagtens bruges. anonym - 2012-11-26 15:26:20 Fiskehandleren i Farum Bycenter har altid. Mikala - 2010-10-15 15:26:51 uha ikke med rejer, så ødelægger du den! Hjertemuslinger bestiller du hos din fiskehandler i forvejen. De kan fås hele året. Rune - 2010-08-10 19:02:05 Er der nogen, der kender et sted, hvor man kan bestille venusmuslinger. Det driver mig til vanvid at jeg ikke kan lave min livret, når jeg har lyst. Narcissa17 - 2009-07-29 16:28:43 uhhh tror jeg vil prøve den .. måske med lidt rejer tror jeg ville være godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne