Spaghetti med tomatsauce

Spaghetti med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 Salt
1 Løg
2 fedHvidløg
1 dåseFlåede tomater
3 spsk.Olivenolie
1 stk.Parmesanost (et stort stykke)
500 g.Spaghetti
 Friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Løg og hvidløg pilles og snittes meget fint. Varm olivenolien op på den store pande, sautér løg og hvidløg i olien. Samtidig åbnes dåsen, og tomaterne skæres i mindre stykker, hvorefter saft og tomater hældes ved. Drys med salt og peber og lad det småkoge, minimum 10 minutter, længere tid skader ikke! Men husk: Der skal røres i det ind imellem.

I mellemtiden koges 5 l vand i en stor gryde med 2 spsk salt, spaghettien koges al dente. Husk at prøvesmage ind imellem.

Så skal saucen smages til - mangler der noget? Sikkert peber og salt (maden kan også gøres stærkere med chilipulver; mere frugtagtig med 1 spsk balsamice; mere flydende med 1 glas rødvin).

Lad den færdige spaghetti dryppe af i en sigte og hæld den direkte over i den varme tomatsauce og bland det hele godt. Og som altid skal osterivejern og parmesan på bordet.





karakterer:
Opskriften er vist 53432 gange,
og udskrevet 498 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-25 15:17:34
Smager fantastisk, og er mega nænt at lave:)

  -   2016-05-06 20:17:20
Alletiders Opskrift!

  -   2009-08-16 09:19:34
tilføj evt. lidt chili i tomatsaucen, så den får en dejlig stærk smag.

  -   2007-02-23 11:02:09
brug hakkede tomater på dåse i stedet for flåede!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor er der ingen origano i det skal der være!!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
tilsæt evt. en god gang basilikum friskhakket eller tørret og oregano, så er den helt perfekt!