Spaghetti med tomatsauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Løg og hvidløg pilles og snittes meget fint. Varm olivenolien op på den store pande, sautér løg og hvidløg i olien. Samtidig åbnes dåsen, og tomaterne skæres i mindre stykker, hvorefter saft og tomater hældes ved. Drys med salt og peber og lad det småkoge, minimum 10 minutter, længere tid skader ikke! Men husk: Der skal røres i det ind imellem.
I mellemtiden koges 5 l vand i en stor gryde med 2 spsk salt, spaghettien koges al dente. Husk at prøvesmage ind imellem. Så skal saucen smages til - mangler der noget? Sikkert peber og salt (maden kan også gøres stærkere med chilipulver; mere frugtagtig med 1 spsk balsamice; mere flydende med 1 glas rødvin). Lad den færdige spaghetti dryppe af i en sigte og hæld den direkte over i den varme tomatsauce og bland det hele godt. Og som altid skal osterivejern og parmesan på bordet. |
|
Opskriften er vist 53483 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilie - 2016-09-25 15:17:34 Smager fantastisk, og er mega nænt at lave:) anonym - 2016-05-06 20:17:20 Alletiders Opskrift! anonym - 2009-08-16 09:19:34 tilføj evt. lidt chili i tomatsaucen, så den får en dejlig stærk smag. anonym - 2007-02-23 11:02:09 brug hakkede tomater på dåse i stedet for flåede! Jeanne - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor er der ingen origano i det skal der være!!!!!! Sidse - 2005-01-01 01:01:01 tilsæt evt. en god gang basilikum friskhakket eller tørret og oregano, så er den helt perfekt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne