Spaghetti aglio olio

Spaghetti aglio olio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 salt
4 fedHvidløg
5 spsk.Olivenolie
500 g.Spaghetti
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kog 5 l vand i en stor gryde med 2 spsk salt, hæld spaghettien i og lad den koge i en gryde til den er al dente (smag på den!)

Pil hvidløgene og skær dem i fine skiver. Varm olivenolien langsomt i en stor pande. Steg hvidløgene blidt i den varme olie. De må ikke brune.

Hæld spaghettien over i en sigte og lad den dryppe af. Hæld den så over til hvidløgene på panden og vend den godt rundt i olien. Krydr med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 20169 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-03 17:20:44
lækkert lækker lækker ret