Hasselnødde paté

Hasselnødde paté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kopperhasselnødder
1 stor tomat skåret i både
2 stilkeselleri skåret i store stykker
1 gulerod skåret i store stykker
1 lille rødløg hakket groft
0.25 frisk estragon (eller 2 spsk. tørret estragon)
1 tsk.spidskommen
1 tsk.karry *
0.25 tsk.cayennepeber
1-2 tsk.havsalt
2 spsk.frisk- presset citronsaft
 
Opskrift:
Udblød hasselnødderne i vand i 30 min og hæld vandet fra.

Kom tomat, selleri, gulerod, løg og estragon ned i foodprocessoren og hak med S- skære blade indtil alt er fint hakket. Tilsæt hasselnødderne, spidskommen, karry, cayenne, citronsaft, og salt. Blend til du får en tyk crème, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.

Tips:

* Traditionelt indeholder karrypulver ristede ingredienser. Hvis du ikke kan finde karry pulver uden ristede ingredienser så brug ½ tsk malet koriander og ½ tsk malet eller frisk gurkemeje.





karakterer:
Opskriften er vist 22550 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-21 16:04:18
Det skal spises råt

  -   2009-01-03 10:03:58
Hvordan med bagetiden???

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil da tro at det er en pålægsform der skal spises som den er - altså rå.

  -   2005-01-01 01:01:01
skal den koges eller steges????

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad gør man ved den?