Hasselnødde paté
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Udblød hasselnødderne i vand i 30 min og hæld vandet fra.
Kom tomat, selleri, gulerod, løg og estragon ned i foodprocessoren og hak med S- skære blade indtil alt er fint hakket. Tilsæt hasselnødderne, spidskommen, karry, cayenne, citronsaft, og salt. Blend til du får en tyk crème, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne. Tips: * Traditionelt indeholder karrypulver ristede ingredienser. Hvis du ikke kan finde karry pulver uden ristede ingredienser så brug ½ tsk malet koriander og ½ tsk malet eller frisk gurkemeje. |
|
Opskriften er vist 22550 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-21 16:04:18 Det skal spises råt Gitte - 2009-01-03 10:03:58 Hvordan med bagetiden??? Line - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil da tro at det er en pålægsform der skal spises som den er - altså rå. avaladze - 2005-01-01 01:01:01 skal den koges eller steges???? Bent - 2005-01-01 01:01:01 hvad gør man ved den? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne