Petit Four
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marcipan og sukker æltes sammen, smør tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.
Bradepanden 23x33 cm. fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse. Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker. Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur. |
|
Opskriften er vist 79325 gange,
og udskrevet 1253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-07 13:26:42 skal smøret smeltes? tit - 2012-11-14 19:27:36 burde der ikke lige skrives abrikosmarmelade og chokolade under ingredienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne