Petit Four kager

Petit Four kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Petit Four kager, billede 4 Petit Four kager, billede 1 Petit Four kager, billede 2 Petit Four kager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Ren rå marcipan
200 g.sukker
200 g.smør
4 g.æg
20 g.hvedemel
 
 abrikosmarmelade
 Mørk chokolade
 
Opskrift:
Marcipan og sukker æltes sammen, smør tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.

Bradepanden 23x33 cm. fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag ca. 1 cm. tyk.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller andet efter eget ønske.

Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 79531 gange,
og udskrevet 1255 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu