Koøje
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Linsedej:
Det hele smuldres sammen i en skål og til sidst æltes det let sammen. Herefter henstilles det i køleskabet mindst en time. Kransekagemasse: Kranse XX, sukker og æggehvider røres til en ensartet masse Er kransekagemassen for fast til at sprøjte ud i sprøjtepose kan der tilsættes ekstra æggehvide. Kransekagemassen bør være stuetemperatur, og kan evt. masseres lidt med hænderne for ekstra varme. Linsedejen rulles ud i ca. 5 mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer i ca. 7.5 cm i diameter. Medaljerne forbages 5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille. Derefter sprøjtes en kant af kransekagemasse (som til vaniljekranse) på de forbagte bunde. Der sættes en klat hindbærmarmelade i hullet, ca. 1 tsk. Bages i 16-18 minutter ved 200 grader C. alm ovn på midterste rille. Tips: Bagemarcipan har samme bageegenskaber som det produkt, som på det professionelle marked, hedder Kranse XX. |
|
Opskriften er vist 21329 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne