Små napoleonshatte

Små napoleonshatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KonditoriRet : Konditori - Tørkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Små napoleonshatte, billede 4 Små napoleonshatte, billede 1 Små napoleonshatte, billede 2 Små napoleonshatte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Linsedej
250 g.margarine
375 g.hvedemel
1 lilleæg
90 g.flormelis
 
 Masse
250 g.kranse ** (Odense marcipan).
125 g.sukker
1 stk.æggehvide (lille æg).
 
Opskrift:
Det hele smuldres sammen i en skål, og til sidst æltes let sammen og henstilles i køleskabet mindst en time. Herefter rulles det ud i 3mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer.

Ca. 3½-4 cm i diameter.

Sukker og masse æltes sammen og hviden tilsættes lidt efter lidt. Kransekagemassen vejes af på 80g og rulles ud i en pølse og deles i 10 stykker. Herefter ruller man de 10 stk ud i kugler som anbringes på medaljen, der med 3 fingre formes til en napoleonshat.

Bages i 4-5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 53817 gange,
og udskrevet 1152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (83 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-04 09:41:45
De bliver ret små men smager dejligt - jeg fik lavet 30 stk.

  -   2013-12-11 08:26:43
Kan det virkelig passe at der kun kan blive 10 små af denne portion?