Små napoleonshatte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele smuldres sammen i en skål, og til sidst æltes let sammen og henstilles i køleskabet mindst en time. Herefter rulles det ud i 3mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer.
Ca. 3½-4 cm i diameter. Sukker og masse æltes sammen og hviden tilsættes lidt efter lidt. Kransekagemassen vejes af på 80g og rulles ud i en pølse og deles i 10 stykker. Herefter ruller man de 10 stk ud i kugler som anbringes på medaljen, der med 3 fingre formes til en napoleonshat. Bages i 4-5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 53808 gange,
og udskrevet 1152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (83 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-04 09:41:45 De bliver ret små men smager dejligt - jeg fik lavet 30 stk. Bedste - 2013-12-11 08:26:43 Kan det virkelig passe at der kun kan blive 10 små af denne portion? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne