Medaljer med creme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medaljer:
Smør hakkes ud i melet. Kom sigtet flormelis i sammen med æggeblommen. Æltes til en dej, der stilles koldt i nogle timer. Rulles ud i ca. 5-7 mm. tykkelse og udstikkes til medaljer ca. 8 cm. i diameter. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. Lægges sammen med vaniljecreme og pyntes med glasur eller flødeskum. Vaniljecreme: Alle ingredienser undtaget vaniljesukker piskes sammen i en tykbundet gryde. Piskes under svag varme, til den er tyk. Pisk hele tiden. Efter afsvaling røres vaniljesukker i. |
|
Opskriften er vist 164730 gange,
og udskrevet 3219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (151 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2017-11-30 18:01:39 Syntes godt at der kunne være lidt flere detaljer, om hvornår tingene skal gøre og sådan, ellers en god opskrift :) Lene - 2017-03-31 23:07:18 Ville man ikke kunne bage bundene i forvejen og enten gemme dem Iben kagedåse eller fryse dem ned? anonym - 2012-10-05 15:54:25 Den vanille crem er par super,er til at bruge efter en t i køleskabet. Haha - 2012-06-03 17:25:58 Man kan også bare bruge en hel normal kagecreme i poser hvor man kun skal tilsætte mælk!!! Gitte Jo - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lavet disse med kaffefløde 9%, det kan sagtens gå. De fik rigtig meget ros og cremen er lækker efter et døgn i køleskabet. Nem og god opskrift. bestemt et forsøg vær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne