Napoleonskager
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca. 20 min.
Creme: Æggeblommerne piskes med sukkeret, heri mel og sødmælk og det hele koger op under stadig piskning. Cremen skal koge kraftigt op, og afsvales. Så røres vanillesukker i. Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel. Bag dem på næstnederste rille ved 210 grader C. alm. ovn i 10-12 min. til de er gyldne og høje. Flæk de bagte stykker butterdej i to. Kom hindbærmarmelade og creme og flødeskum på bunden af kagerne og kom glasur på toppen, før de lægges over. Hver butterdejesplade skæres i 2 med en skarp kniv. Kagerne skal først lægges sammen, lige før de skal bruges, ellers bliver de bløde. |
|
Opskriften er vist 84373 gange,
og udskrevet 1498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer ullarud - 2021-01-09 22:35:35 Ja. Det skal vaere med svesker Birgit - 2020-11-02 23:02:01 Prøv med sveskens i stedet for hindbærmarmelade det smager herre godt det havde bageren ofte da jeg var barn Susanne - 2020-03-14 13:47:35 I Sdr.Jylland hedder de Creme snitter og der er ikke syltetøj i bunden. :) Fie - 2019-09-03 12:57:55 Nej,hvor er det dejligt at finde en opskrift på disse dejlige konditorkage ,det er ikke mange steder eller bager man finder disse Napoleonskager Super dem vil jeg lave Birger danmark - 2016-05-05 18:53:06 De bedste napoleonskager har jeg fået på Stjørdalen l Norge de var med rom smag folk kommer langvejs fra for at få dem Luise.arlevik - 2009-01-09 12:30:45 Jag tackar så hjärligt för receptet och kommer att prova det med det snaraste. Mvh Luise (gammel dansker fra Haderslev) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne