Napoleonskager med citruscreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca. 20. min.
Creme: Bland æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse i en lille kasserolle og bring det i kog under omrøring. Lad det koge i 1 min. rør safter og skal i og køl af. Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel. Bag dem på næstnederste rille ved 210° i ca. 8 min. til de er gyldne og høje. Køl af. Flæk de bagte stykker butterdej i to. Pisk fløde og sukker til skum og vend halvdelen i den helt kolde creme. Bred cremen ud på bunden af kagerne og læg "låget" over. Dekorer med den resterende flødeskum og pynt. Kagerne bliver bløde, hvis de lægges sammen, før de skal serveres. |
|
Opskriften er vist 14979 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne