Panerede lammekoteletter med krydderurter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par snit i fedtkanten på koteletterne så de holder faconen. Vend koteletterne i de sammenpiskede æg og derefter i krydderurterasp. Lad dem hvile i 5 minutter, så paneringen sætter sig. Steg koteletterne i en blanding af olie og smør i 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldenbrune og sprøde.
Kartoffel-sellerimos med hakket brøndkarse og smørdampet spinat serveres til. |
|
Opskriften er vist 10684 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer G - 2007-11-02 15:16:34 De blev rigtig gode og usædvanlig sprøde. Kartoffel-sellerimosen var helt perfekt til. Dejlig opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne