Havregrynsskaller

Havregrynsskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.smør/margarine
1.75 dl.havregryn
1 spsk.mel
1 æg
1 tsk.bagepulver
125 g.sukker
 
 Fyld:
 æblemos med flødeskum + et drys krymmel
 vaniljeis med friske el. syltede frugter
 flødeskum med hakket chokolade
 vaniljecreme med bananskiver
 
Opskrift:
Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør resten af ingredienserne i. Sæt dejen på en plade med bagepapir med en spiseske og med god afstand, da dejen flyder meget ud under bagningen.

Bag ca. 8 min. ved 175° midt i ovnen til kagerne er lysebrune.

Lad dem køle lidt af på pladen, tag en ad gangen med en paletkniv og læg kagerne på omvendte kopper. De afkøles helt og fyldes umiddelbart før serveringen.

Fyld kun det antal som skal serveres. Resten kan gemmes i en kagedåse.





karakterer:
Opskriften er vist 14118 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu