Havregrynsskaller
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør resten af ingredienserne i.
Sæt dejen på en plade med bagepapir med en spiseske og med god afstand, da dejen flyder meget ud under bagningen.
Bag ca. 8 min. ved 175° midt i ovnen til kagerne er lysebrune. Lad dem køle lidt af på pladen, tag en ad gangen med en paletkniv og læg kagerne på omvendte kopper. De afkøles helt og fyldes umiddelbart før serveringen. Fyld kun det antal som skal serveres. Resten kan gemmes i en kagedåse. |
|
Opskriften er vist 14118 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne