Fuglereder, marengs
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne med kaffepulver og eddike meget stive. Kom sukkeret i af flere gange.
Fyld nu massen i en sprøjtepose og sprøjt cirkler på ca. 8 cm. lav gerne en lille kant på. Bag ved 100 grader C. alm. ovn i ca. 3 time. Lad kagerne blive helt kolde. Skyld jordbærrene og del dem. Pisk fløden og kom vaniljesukker i. Sprøjt flødeskummet i fuglerederne og læg jordbærrene på. Pynt gerne med lidt chokoladespåner. Tips: Kagerne skal bage så længe, for at de bliver tørre. Ved højere temperatur risikerer de at blive brændte. De kan holde sig 2-3 mdr. i en kagedåse. Du kan bruge anden slags frugt eller bær. Pensl evt. de bagte fuglerederne med smeltet chokolade, så kan de stå lidt længere med fyld uden at blive bløde. |
|
Opskriften er vist 37826 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne