Blommelagkage
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Lagkagebunden dækkes med kagecreme, smagt til med likør. Makroner, fugtet med sherry, lægges på cremen og dækkes med flødeskum, smagt til med sukker og vanille. Halve udstenede blommer lægges på. Marcipan og flormelis æltes sammen og rulles til en bred strimmel, der lægges omkring kagen.
|
|
Opskriften er vist 27458 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2009-09-24 09:30:41 Det lyder søreme lækkert. Jeg ville dog blande flødeskum i cremen, så bliver dem meget lettere i konsistens og tyngde. Jeg plejer at bruge ca. ½ liter piskefløde til creme lavet af ½ liter mælk. Det passer nogenlunde, der skal dog være lidt mere creme end flødeskum. Prøv selv! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne