Italienske hakkebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber. Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.
Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde. Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater (evt fra dåse). Krydder med salt, peber, timian og rosmarin. Hæld vinen ved og lad sovsen snurre uden låg i 15 - 20 min. Smag den godt til. Rør hakkede kapers og oliven i og smag til. Anret bøfferne i den varme tomatsovs kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsovs på hver bøf. Løse ris eller kogt pasta serveres til. |
|
Opskriften er vist 53013 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Erling Nielsen - 2017-07-12 19:46:01 Jeg har prøvet at lave den 2 gange - og begge gange synes jeg, at sovsen er blevet lidt for syrlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne