Italienske hakkebøffer

Italienske hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Italienske hakkebøffer, billede 4 Italienske hakkebøffer, billede 1 Italienske hakkebøffer, billede 2 Italienske hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
 salt
 peber
2 spsk.smør
1 spsk.olie
 
 Sovs:
2 løg
2 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
500 g.tomater
1 tsk.timian
1 tsk.rosmarin
1 dl.hvid eller rødvin
 salt
 peber
2 spsk.kapers
 grønne oliven
 sorte oliven
 
Opskrift:
Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber. Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.

Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde. Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater (evt fra dåse). Krydder med salt, peber, timian og rosmarin. Hæld vinen ved og lad sovsen snurre uden låg i 15 - 20 min. Smag den godt til. Rør hakkede kapers og oliven i og smag til. Anret bøfferne i den varme tomatsovs kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsovs på hver bøf.

Løse ris eller kogt pasta serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 53013 gange,
og udskrevet 680 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-12 19:46:01
Jeg har prøvet at lave den 2 gange - og begge gange synes jeg, at sovsen er blevet lidt for syrlig.