Italienske Farsbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lad det smuldrede franskbrød trække i vandet. Læg kødet i en skål og tilsæt salt og krydderier. Bland æggeblommer og fløde i. Hæld vandet fra franskbrøddet (Hvis det ikke har opsuget det hele) Bland brøddet i farsen og arbejd den godt igennem. Form farsen til 8 små eller 4 store bøffer. Brun dem i lidt smør og læg dem i et ovnfast fad.
Sovsen: Hæld tomatjuice eller flåede tomater med væde i en kasserolle tilsæt løg og bring blandingen i kog. Udrør hvedemelet med lidt vand og pisk det i den kogende sovs. Lad sovsen koge sagte i ca 5 min. Hæld sovsen over bøffene og læg en osteskive på hver bøf. Gratiner retten ved 250 grader i ca 15 min. til osten er blevet let gylden. Skal retten være extra lækker, kan tilsættes lidt rødvin i sovsen og evt smørristede champignoner ( inden osten ) |
|
Opskriften er vist 30054 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvidløg + persille i både kød og sovs giver prikken over i'et. Udelad IKKE rødvin i sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne