Italiensk kødsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bland smør og olie i en stor stegegryde og opvarm. Tilsæt løg og sauter i et minuts tid. Tilsæt gulerødder, selleri, champignons og persille. Lad det simre i ca. 5 min under omrøring.
Tilsæt det hakkede kød og lad det brune. Hæld melet ud over kødet og rør indtil det er godt blandet. Tilsæt tomatpure. Tilsæt vinen gradvis, under stadig omrøring. Tilsæt bouillon og krydderier efter smag. Lad det simre under periodisk omrøring omkring en time, eller indtil det har en passende tykkelse. Serveres med pasta. |
|
Opskriften er vist 32256 gange,
og udskrevet 914 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-21 21:13:16 Den bedste opskrift jeg har prøvet! anonym - 2008-01-16 17:08:08 mums det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne