Indianerhashis
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses i fedtstof i en gryde, indtil det hele er delt og grynet. Dernæst svitses grøntsagerne sammen med kødet. Tilsæt paprika, tomatpure og vand - så det hele er dækket, samt krydderierne. Det hele simrer under låg 15 - 20 minutter. Smages til med yderligere krydderier. Retten kræver ofte en del salt, afhængig af årstiden og grøntsagerne.
Et hvidløgsfed eller 2 gør bestemt ingen skade (hvis man kan lide hvidløg altså).
Serveres rygende varm ned flûtes eller franskbrød med blød krumme og sprød skorpe. Hertil en kælderkold pilsner eller et godt glas rødvin. |
|
Opskriften er vist 21370 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Æ mand - 2010-02-11 17:17:32 Jo...kender udemærket opskriften. God hurtig og lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne