Karrysuppe på hønsekødsuppe
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Den istandgjorte kylling deles i små portionsstykker. Tør dem i et rent klæde eller køkkenrulle. Løg hakkes fint og brunes lidt i en tykbundet gryde.
Tilsæt karry og et fed hvidløg og rør godt rundt. Tilsæt kyllinge- stykkerne, som brunes omhyggeligt på alle sider, og spæd derefter med varm suppe. Grofthakket selleri og persille tilsættes og det hele bringes til kogepunktet.
Rør Maizenamel ud med lidt kold bouillon og sæt jævningen på suppen. Læg låget på og suppen skal nu snurre ca. 3 kvarter til 1 time indtil kødet er mørt og næsten falder fra benene.
Tag kødstykkerne op og hold dem varme, mens suppen sies gennem en sigte. Den siede suppe hældes tilbage i gryden og legeres med fløden. Læg kyllingestykkerne tilbage i suppen og stil gryden på bordet.
Serveres med flûte og evt. en skål løse safranris.
|
|
Opskriften er vist 25024 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne