Hakket oksekødscurry fra Sri Lanka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sri Lanka Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kødet med krydderierne.
Varm olien op i en gryde og tilsæt kartoffelterningerne (husk at lade vandet løbe godt af!) og rist dem et par minutter i olien. Tilsæt løg og citrongræs, og rist det hele yderligere et par min. Tilsæt kødet og lad det koge i 5 min. før kokosmælken tilsættes. Bring atter retten i kog og lad den simre til sovsen er tyk. Serveres tilsat en anelse citron- eller limesaft samt løskogte ris m.m. |
|
Opskriften er vist 87520 gange,
og udskrevet 1351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Mr Culinary - 2011-12-11 16:15:27 Hold nu kæft, det kan sku da være lige meget hvor fanden det er fra, og hvad det hedder... løve - 2011-10-05 15:47:41 Tamilerne kom ikke først!! Per - 2011-05-21 19:21:13 Kardemommefrugter, det må være kapsler der menes her anonym - 2011-03-21 19:10:44 Jeg synes ikke, at den var særlig stærk - men til gengæld heller ikke særlig spændende. Lidt irriterende at der ikke står hvor mange personer, der er til. Jeg fulgte opskriften, og der var i hvert fald mere end rigeligt til min kæreste og mig. lasse - 2009-02-19 17:29:51 Jeg er bedøvende ligeglad med hvor det kommer fra eller om det er korrekt stavet, synes egentlig det er patetisk at kommentere det på den måde det bliver gjort. Dejlig ret, men meget stærk^^ thivaraga - 2009-01-10 18:56:08 det hedder srilankansk, det er faktisk rigtig tamilerenes land, men saa kom singhaleserne og siger det er deres land.,? nanny - 2008-12-01 21:37:36 simpelthen fantastisk - min yndlingsopskrift med hakket kød !!! Ida - 2007-09-25 10:48:31 Hvad er en kardemommefrugt? Antropologi studerende - 2007-08-15 18:43:52 Singhalesere ER fra Sri Lanka. På Sri Lanka er der både tamilere og singhalesere som jo som bekendt er i evig konflikt med hinanden. Ceylon er det gamle navn for Sri Lanka!! anonym - 2007-04-03 21:44:37 smager vildt godt, brug dog kun 1 knivsspids cayenne peber ellers næsten uspiselig ;-) A&H - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk god opskrift. anonym - 2005-01-01 01:01:01 singhalesisk er fra singapore ... du kan enten kalde det seylonesisk eller som forfatteren til denne opskrift kalder det... Jayawardhene - 2005-01-01 01:01:01 Har jo ikke en skid med sri lanka og gøre, desuden hedder det ikke srilankansk, men singhalesisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne