Lammekoteletter med skaft
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Skær næsten hele fedtkanten af koteletterne og skrab skaftet helt fri, så skaft og kød ligner et 9 tal.
Gnid chops'ene med et overskåret fed hvidløg, varm olie og smør og steg chops'ene 1-2 minutter på hver side, krydder dem med salt og peber når de bliver vendt.
Lad dem hvile tildækket på et varmt fad i 2-3 minutter inden de serveres Små lamchops er gode til Brunch eller på et hors d'oeuvre bord, beregn så 2-3 stk. pr. person.
Kryddersmør, råstegte kartofler, tomatsalat med feta eller tzatziki egner sig til lamchops. |
|
Opskriften er vist 13004 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne