GUISO
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes. Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerødder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris. Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes krydderier efter smag. Retten småsnurrer under låg i Ca. 1/2 time.
Guiso serveres med varme flutes, øl og brændevin. Retten smager i øvrigt bedst andendagen. |
|
Opskriften er vist 36947 gange,
og udskrevet 815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer ejj - 2014-03-08 12:33:48 Også dejlig med hvidløg Lise - 2012-12-25 00:39:53 Pr potion Nysgerrig - 2012-10-28 21:20:45 Er det per person eller per portion? Gerne svar fra en, der har prøvet at lave retten. Linda - 2011-01-23 20:17:23 Den skal dog snurre under låg noget længere. Min erfaring siger minimum en time før alt er mørt Linda - 2005-01-01 01:01:01 Tror det er per portion. Og det er en KAMPgod ret. For den som regel dageb efter stuvet hvidkål :) MUMS asd - 2005-01-01 01:01:01 pr person vel H.B. - 2005-01-01 01:01:01 Hvad betyder pr. p? johnbf - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne