Græsk kødsauce

Græsk kødsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
150 g.bacon
2 storeløg
4 fedhvidløg
1 dåseflåede tomater
1 terningbouillon
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
1 spsk.stødt kanel
1 spsk.oregano
1 revetMuskatnød, friskrevet
5 dl.vand
3 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg fint. Skær baconen i små stykker.

Varm olivenolien i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt baconen og lad det stege lidt med.

Tilsæt det hakkede oksekød og lad det stege i 4-5 min. Tilsæt de øvrige ingredienser.

Lad retten simre i 1 time. Smag retten til med salt og stødt kanel.

Serveres med spaghetti og rigeligt med reven ost.





karakterer:
Opskriften er vist 23095 gange,
og udskrevet 741 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu