Græsk kødsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint.
Skær baconen i små stykker.
Varm olivenolien i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt baconen og lad det stege lidt med. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det stege i 4-5 min. Tilsæt de øvrige ingredienser. Lad retten simre i 1 time. Smag retten til med salt og stødt kanel. Serveres med spaghetti og rigeligt med reven ost. |
|
Opskriften er vist 23095 gange,
og udskrevet 741 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne