Gryderet med hakket oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 360150 gange,
og udskrevet 7904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Karl - 2024-02-06 17:54:00 Laurbær er ikke min livret. Retten bliver i min verden bedre af at undlade dem. anonym - 2023-07-20 16:23:47 Kanon god ret smager godt . Nem at lave Anne - 2014-04-11 20:57:07 Jeg tilføjede to boullion terninger i vandet, en grønsags og en oksekød, det giver lige det sidste pift, men droppede så saltet. Jesper - 2011-02-01 19:27:37 Det er en kanon god ret!! det jeg gjord var at tilføje piskefløde og beacontern, fløden gør godt nok retten med fed men det tilføjer en god smag i retten, og det gør ikke noget at lave den stå længer tid ved svag varme!! men igen kanon ret mathias - 2009-07-29 14:54:59 lyder lækkert det tror jeg vi skal have i aften :D Mona - 2009-04-28 13:40:30 Super ret, jeg kom en grønsags terning i, og til gæstemiddag lidt piskefløde Maja - 2008-10-26 13:25:08 Jeg sprang porrerne over, og brugte istedet forårsløg Derudover brugte jeg også cocktailpølser og bacon i tern. Henning - 2007-10-18 18:34:30 jeg synes den er rigtig denne her ret! Sidsel - 2007-03-28 19:01:56 Hvis man syntes den mangler smag kan man bare komme oregano i det er rigtig godt i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne